Studio Mathilde

Je kan leren werken met de breimachine via YouTube-filmpjes. Maar niets gaat boven live lessen. Daarom wil ik jullie de lessen van Mathilde Vandenbussche van Studio Mathilde aanraden.

Ⓒ  Studio Mathilde

Ik volgde bij haar een driedaagse intensieve workshop niveau beginners en half gevorderden, alsook een namiddag voor gevorderden en ik leerde er heel veel. Niet dat je het na de workshop al kan, daarvoor moet je thuis nog veel oefenen, maar je weet in elk geval al wat de mogelijkheden zijn en kan daarna zelfstandig verder werken. Als extraatje: je leert er andere machinebrei(st)ers kennen waarmee je later nog contact kan hebben. En samen je passie delen in een breivriendengroep is altijd leuk, toch?

Dus als jullie een workshop willen volgen, trek dan een dagje naar haar studio in Antwerpen. Want Mathilde is niet alleen een krak in het breien met de breimachine, ze kan het ook heel goed uitleggen en is een hele lieve dame. 

Ze geeft workshops om te leren werken op een Brother breimachine, maar ook op een Passap. Wil je iets kleins maken, ga dan voor het breien van een haarband, of als het wat moeilijker mag, ga dan voor een paar sokken. De data van al die workshops vind je op haar website.

En als je gaat, doe haar de groeten!

Reacties